Medikal ve İlaç Tercümesi

Yeminli tercümelerimiz vize, göçmenlik, ipotek, istihdam veya akademik amaçlar için uygundur.

Medikal ve İlaç Tercümesi

Sağlık bilgilerinin dünya çapında paylaşılma biçiminde devrim yaratmaya kendini adamış, Tıbbi ve Eczacılık Çeviri hizmetlerinin lider sağlayıcısı London Translate'i tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Tıbbi ilerlemelerin ve atılımların sınır tanımadığı bir çağda, küresel sağlık hizmetleri topluluğunun kolektif gücünden yararlanmak için etkili iletişim çok önemlidir.

Sağlık raporu tercümesine mi ihtiyacınız var?
Yurt dışında bu ülkede devam etmeniz gereken bir tıbbi tedavi gördünüz mü?
Yurtdışında tedavi görmüş ancak bu ülkedeki tıbbi bakımınızı etkileyebilecek mevcut veya geçmişteki bir tıbbi durumunuz var mı?

Burada bir rahatsızlığınız için tedavi gördünüz mü ve şimdi yurt dışına mı taşınıyorsunuz?

Yukarıdaki sorulardan herhangi birine evet yanıtı verirseniz, sağlık raporunuzun en doğru ve eksiksiz çevirisini size sunarak size yardımcı olabiliriz.

 

Çok uluslu bir sağlık personeli mi çalışıyorsunuz? Yurtdışında geliştirilen öncü bir tıbbi tekniği bu ülkede kullanmak ister misiniz? Tıbbi manuel çeviri hizmetine mi ihtiyacınız var? Doğru yere geldiniz!

Birleşik Krallık ve İrlanda çeviri büroları arasında özel bir tıbbi çeviri ekibi çalıştırma konusunda benzersiziz. Bu, her türlü tıbbi belgenin tercümesinde rakipsiz bir deneyime ve uzmanlığa sahip olduğumuz anlamına gelir.

Call Now ButtonCALL US NOW